u vindt ons ook in

Bewindvoerders

Eén vast aanspreekpunt

Onze zekerheden

De beste service

 • Onterechte overstappen door deur-aan-deur verkoop of telesales halen wij voor je terug;
 • Wij checken ieder kwartaal voor je welke contracten er variabel gaan worden;
 • Geen wachttijden op de Servicedesk;
 • Een maatwerk verbruikscheck voor iedere klant die aangemeld wordt;
 • Spoedaanmeldingen zijn binnen een uur verwerkt;
 • Binnen 24 uur reactie op e-mails (en dat is geen automatisch gegenereerd antwoord).

Flexibel en kundig (met name op schuldendossiers)

 • Geen borg;
 • Langlopende regelingen mogelijk;
 • Nooit extra kosten zoals rente of administratiekosten;
 • Stabilisatiefase tijdens beginperiode, inkomensterugval of life event;
 • Onze medewerkers kennen de materie: MSNP, WSNP, beschermingsbewind, Schuldhulp (en weten natuurlijk alles over energie).

Aanmeldservice

Als u een of meerdere klanten bij ons wilt aanmelden, dan regelen wij alles voor u. Spoedaanmelding? Dat is binnen één dag voor elkaar. Vul het aanmeldformulier online in of mail het naar aanmelden@zekerenergie.nl en wij nemen contact met u op.

Eén vast aanspreekpunt

U heeft vanaf het eerste moment een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Voor algemene zaken belt u naar onze serviceafdeling. Heeft u maatwerk nodig? Dan gebruikt u het rechtstreekse nummer van uw contactpersoon bij Zeker Energie. Alles wordt direct voor u in orde gemaakt.

Slimme meter

Iedere bewindvoerder kent het wel, die paar klanten waar je altijd achteraan moet om de nieuwe meterstanden te ontvangen. Wij begrijpen dat u daar geen tijd voor heeft en kunnen op onze kosten bij die klanten een slimme meter laten plaatsen. Doen we voor u.

Vertrouwen

Wij werken met u samen op basis van vertrouwen. Hierdoor hoeft u als bewindvoerder nooit zelf garant te staan en betaalt u toch geen borg voor uw klant.

Stabilisatiefase nieuwe klant

Staat uw klant net onder bewind en kunt u de eerste maand niet betalen? Niets aan de hand. Wij hebben speciaal voor deze situatie een fonds opgericht zodat we onze gezamenlijke klant toch direct aan energie kunnen helpen.

Samen staan we sterk

Het is voor mensen bij wie de onderbewindstelling afloopt vaak erg lastig om alles ineens weer zelf te doen. Wij hebben een groot netwerk van bewindvoerders én vrijwilligersorganisaties, maatschappelijk werkers en gemeenten. Met uw hulp kunnen wij uw klanten in contact brengen met iemand die ze begeleidt nadat de bewindvoering is gestopt. Wilt u hieraan meewerken en heeft uw klant hier behoefte aan? Mail dan de klantgegevens naar info@zekerenergie.nl. Wij benaderen vervolgens de klant en zorgen voor de rest. Dit doen wij graag en voor iedereen, niet alleen voor klanten van Zeker Energie. Benieuwd naar onze tarieven en de rest van onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Als u dat wilt, komen we graag bij u langs.