Bewindvoerders

Eén vast aanspreekpunt

Onze zekerheden

Geen borg
U betaalt bij ons geen borg voor uw klanten.

Flexibel
Stabilisatiefase of (langlopende) betaalregeling nodig? Wij begrijpen dat en denken met u mee.

Nooit extra kosten
U betaalt nooit rente of administratiekosten bij een achterstand, betalingsregeling of spoedaanmelding.

Geen verrassingen
Wij zorgen ervoor dat uw nota’s op tijd en correct zijn en laten het u weten wanneer een klant zonder uw medeweten overstapt.

Samen
Samen met u zoeken wij naar oplossingen en zien wij mogelijkheden in plaats van beren op de weg. Daarbij heeft u altijd een vast contactpersoon.

Voor de mens
Met onze partners brengen wij mensen die geen hulp (meer) krijgen in contact met een hulpverlenende organisatie.

Aanmeldservice

Als u een of meerdere klanten bij ons wilt aanmelden, dan regelen wij alles voor u. Spoedaanmelding? Dat is binnen één dag voor elkaar. Vul het aanmeldformulier online in of mail het naar aanmelden@zekerenergie.nl en wij nemen contact met u op.

Eén vast aanspreekpunt

U heeft vanaf het eerste moment een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Voor algemene zaken belt u naar onze serviceafdeling. Heeft u maatwerk nodig? Dan gebruikt u het rechtstreekse nummer van uw contactpersoon bij Zeker Energie. Alles wordt direct voor u in orde gemaakt.

Slimme meter

Iedere bewindvoerder kent het wel, die paar klanten waar je altijd achteraan moet om de nieuwe meterstanden te ontvangen. Wij begrijpen dat u daar geen tijd voor heeft en kunnen op onze kosten bij die klanten een slimme meter laten plaatsen. Doen we voor u.

Vertrouwen

Wij werken met u samen op basis van vertrouwen. Hierdoor hoeft u als bewindvoerder nooit zelf garant te staan en betaalt u toch geen borg voor uw klant.

Stabilisatiefase nieuwe klant

Staat uw klant net onder bewind en kunt u de eerste maand niet betalen? Niets aan de hand. Wij hebben speciaal voor deze situatie een fonds opgericht zodat we onze gezamenlijke klant toch direct aan energie kunnen helpen.

Samen staan we sterk

Het is voor mensen bij wie de onderbewindstelling afloopt vaak erg lastig om alles ineens weer zelf te doen. Wij hebben een groot netwerk van bewindvoerders én vrijwilligersorganisaties, maatschappelijk werkers en gemeenten. Met uw hulp kunnen wij uw klanten in contact brengen met iemand die ze begeleidt nadat de bewindvoering is gestopt. Wilt u hieraan meewerken en heeft uw klant hier behoefte aan? Mail dan de klantgegevens naar info@zekerenergie.nl. Wij benaderen vervolgens de klant en zorgen voor de rest. Dit doen wij graag en voor iedereen, niet alleen voor klanten van Zeker Energie. Benieuwd naar onze tarieven en de rest van onze dienstverlening? Neem contact met ons op. Als u dat wilt, komen we graag bij u langs.