u vindt ons ook in

Samenwerking met Stichting Blijdschap Voor De Dieren

Lees hier hoe Zeker Energie jouw cliënt kan helpen.

Samenwerking Zeker Energie & Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD)

Wij zijn trots en blij dat wij vanaf 1 januari 2021 partner zijn van Stichting BVDD. Door deze unieke samenwerking kunnen wij de stichting helpen hun bereik onder bewindvoerders te vergroten, meer mensen te helpen en doen we tegelijk mee aan een goed doel dat direct bij onze eindklant terecht komt.

Wat doet Stichting BVDD?

De Stichting zet zich op verschillende manieren in om het welzijn van dieren te behouden en te bevorderen. Specifiek voor mensen die door omstandigheden zelf even wat minder goed in staat zijn voor hun dieren te zorgen hebben zij een aantal mooie hulpmiddelen. Eén daarvan is het aanbieden van een dierenvoedselpakket.

Voor meer informatie over wat zij allemaal doen, zie bvdd.eu

Samenwerking met Stichting BVDD

Hoe kan Zeker Energie hierbij helpen?

Om ervoor te zorgen dat de Stichting kostendekkend kan werken, vragen zij per voerpakket een donatie van €12,50. Nu weet jij als bewindvoerder natuurlijk ook dat mensen die onder bewind staan (in de meeste gevallen) geen schenkingen en donaties mogen doen.

Aangezien Zeker Energie vooral met bewindvoerders samenwerkt, heeft zij met Stichting BVDD afgesproken dat Zeker Energie alle donaties doet voor aanvragen van bewindvoerders waar zij mee samenwerkt.

Op die manier kunnen jouw cliënten dus geheel kosteloos gebruik maken van het mooie aanbod van Stichting BVDD.

Meer weten?

Houd onze nieuwsbrief van begin januari in de gaten.

Werk je nog niet met Zeker Energie en wil toch de nieuwsbrief eens ontvangen? Mail het verzoek daartoe even naar info@zekerenergie.nl