u vindt ons ook in

Zeker Energie

Verlicht en Verwarmt

Zeker Energie: niet alleen voor bewindvoerders.

Steeds vaker krijgen wij mails en telefoontjes van schuldhulpverleners, gemeenten, budgetcoaches en vrijwilligers met de vraag of alle mooie dingen die wij doen ook gelden voor de cliënten die zij bedienen. Het antwoord is: Zeker.

Als het gaat om hoe wij met onze cliënten omgaan, maken we namelijk geen onderscheid in waar deze vandaan komen. Dit kunnen wij doen omdat we de partijen waar we mee samenwerken kennen en erop vertrouwen dat we allemaal hetzelfde doel hebben; de cliënt bedienen en eventuele problemen samen oplossen.

Ook particulieren die ons vinden en nergens anders terecht kunnen, helpen we graag. We kijken dan gelijk met ze mee en helpen ze afhankelijk van de behoefte aan een vrijwilliger of bewindvoerder in hun eigen regio. Dat is het voordeel van ons grote netwerk en een mooi moment om iets terug te doen.

Juridisch gezien is het contact en het aanmelden van klanten bij budgetbeheer en vrijwilligers natuurlijk gedeeltelijk afhankelijk van de overeenkomst/machtiging die er met/van de cliënt is. Ook hierbij denken we altijd in oplossingen en vanuit de behoefte en bescherming van de cliënt.

Wilt u als een van de eerder in dit artikel genoemde partijen met ons samenwerken? Neem contact op via info@www.zekerenergie.nl voor (spoed)aanmeldingen of een afspraak.

We komen graag langs om kennis te maken.