Over ons

Zeker Energie is een jonge, maar stabiele organisatie. Wij blijven dicht bij onze klant en zijn niet uit op snelle groei en grote marges. Om er zeker van de zijn dan wij niet dezelfde fouten maken als onze voorgangers werken wij samen met ServiceHouse. Zij verzorgen voor ons de volledige administratie en facturatie. Dit doen zij al jaren met veel succes voor een groot aantal energiebedrijven.

Op deze manier kunnen wij ons bezig houden met waar we goed in zijn en waar wij voor staan: maatwerk oplossingen en persoonlijk contact met onze klant.

Arthur

Over ons

“Mijn privéleven begon c.a. 34 jaar geleden in Amsterdam. Ik groeide op in het Gooi en momenteel woon ik met veel plezier in Utrecht. Ik vind vrijwel alles interessant, waardoor ik altijd genoeg te lezen en te zien heb. Daarnaast heb ik een redelijk druk sociaal leven, speel ik Rugby en ga ik dagelijks naar de sportschool of een rondje hardlopen.

Mijn werkzame leven begon aan de andere kant van het spectrum; debiteurenbeheer en incasso. Nadat ik bij verschillende banken had gewerkt, waar ik in de loop van enkele jaren doorgroeide van medewerker naar teamleider en manager, kwam ik in de energiebranche terecht. Daar ontstond het idee om dat zelf anders te gaan doen, en inmiddels zijn we ruim 500 tevreden kantoren en gemeentes verder.

Ik heb mijn werk altijd met zoveel passie en plezier gedaan dat ik het nooit als werk heb ervaren, maar toen ik met Zeker Energie begon begreep ik pas echt wat deze uitspraak betekende.”

– Arthur Stam

+316 28 53 81 66

Mohammed

“Hallo, mijn naam is Mohammed Cheaibi, vader van twee prachtige jonge dochtertjes en gelukkig getrouwd met een lieftallige echtgenote. Ik heb een grote interesse voor muziek en oude platen en ben daarom regelmatig te vinden op internet en beurzen. 

Ik ben geen relatiemanager. Ja, het staat op mijn kaartje, maar zo zie ik mezelf niet. Sinds ik mij kan heugen help ik anderen. Dat doe ik graag en daar haal ik mijn voldoening uit. Men is het sociale en voor de ander klaar staan uit het oog aan het verliezen. Een maatschappij die blijft individualiseren. Iedere leverancier kan de schakelaar omzetten, mij gaat het meer om het hetgeen daarna komt.”

– Mohammed Cheaibi

+316 28 53 81 64

Paul

Paul

“Mijn naam is Paul Keller en met mijn ervaring in bewindvoering en energie, wil ik deze kwetsbare groep mensen op een andere manier bedienen; namelijk met Zeker Energie.

Iedereen heeft recht op energie, ook al heb je soms een zetje in de rug nodig. Ik werk dan ook graag op een professionele, maar informele manier samen waardoor ik veel plezier uit mijn werk haal en samen met collega’s het stukje menselijkheid weer terug wil brengen op de markt.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, houd ik van gezelligheid en maak ik graag verre reizen. Daarnaast woon ik op dit moment nog in het mooie Leersum, maar wil ik op termijn het plattelandsleven verruilen voor het stadsleven in Utrecht.”

– Paul Keller

+316 28 53 81 63